Orødagen på TV

Jens Bloch er en aktiv herre på Isefjordens Perle : Vinterbader og formand for Orø Beboerforening.

Jens Bloch er en aktiv herre på Isefjordens Perle : Vinterbader og formand for Orø Beboerforening.

Jens Bloch på Orø er en aktiv mand: bl.a. vinterbader og formand for Orø Beboerforening. Han gør en meget stor indsats for at få flere til at slå sig fast ned på Isefjordens perle, som kun ligger en times transport fra Storkøbenhavn. Og det må gerne være yngre mennesker med børn, så Orø skole fortsat kan eksistere.

I forbindelse med Orødagen 7. juni i år aflagde Skold Christensen fra Tv- Vestsjælland, som sender på samme kanal som Holbaekonline.dk, øen et besøg, og det blev bl.a. til et interview med Jens Bloch, som sammen med flere aktive beboere havde slået sig ned på hjørnet mellem Brøndevej og Bygaden for at få “lokket” nogle af turisterne til at overveje at flytte til den 15 kvadratkilometer store ø.

Interviewet sendes torsdag d. 16. juli kl. 8.00 og kl. 14.30

En kommentar

Leave a Reply