29. marts 2024

Red Eagles mødte Copenhagen Towers lørdag eftermiddag på Fælleden i Holbæk. Foto: Holbæk Red Devils.
Lørdag var der masser af Amerikansk Fodbold på Fælleden i Holbæk.

Første kamp var junior-kampen mellem Red Eagles og Copenhagen Twoers. Det var en yderst velspillet kamp fra begge hold, der gjorde den spændende lige til sidste sekund, og med Sorø Eagles cheerleders i pausen, så bliver det ikke større.

Alexander Holzendorff fik startet kampen godt med en fumble recovery i første quarter, Towers kom hurtigt foran, men hjemmeholdet hang i, og formåede at holde skansen.

Ved halvleg, var stillingen 6-2 til Towers, og begge hold gik til stålet efter pausen, og fik lavet yderlige touchdowns.

Sorø Eagles' cheerleaders var også på banen lørdag. Foto: Holbæk Red Devils.
Sorø Eagles’ cheerleaders var også på banen lørdag. Foto: Holbæk Red Devils.

Slutresultatet blev en kneben sejr til Towers på 12-8, efter fuld spilletid, men en spændende kamp, der let kunne være tippet begge veje.

Sejr til Kronborg Knights efter tæt parløb
Dagens anden kamp var senior-kampen mellem Red Devils og Kronborg Knights. Gæsterne fik scoret det første touchdown, men ret hurtigt fik djævlene godt fat i gæsterne.

De to hold kunne gå til pause med stilling 18-6 til Kronborg Knights.

I anden halvleg var tredje quarter, præget af at ingen af holdene rigtig fik gang i spillet, men i midten af fjerde quarter fik Red Devils alligevel et så godt tag i Knights, at hjemmeholdet kun var bagud med 2 point, helt indtil cirka 5 minutter før det sidste fløjt.

Det endelige resultat endte med en 31-22 sejr til Kronborg Knights.