Hvalpe-sjov i Maxi Zoo

Har du Holbæks sødeste eller klogeste hundehvald? PRfoto: Maxi Zoo.

Har du Holbæks sødeste eller klogeste hundehvalp? PRfoto: Maxi Zoo.

Har du en lille hundehvalp? – så er kan du og din hvalp deltage i Maxi Zoos hvalpe-legestue på søndag og være med i konkurrencen om at være “Holbæks sødeste eller klogeste hvalp”.

Søndag den 10. maj kan din hvalp møde byens andre små firbenede, når Maxi Zoo inviterer til hundeleg og socialisering i deres gratis hvalpe-legestue.. Mens hvalpene får brændt en masse sund energi af, kan du udveksle erfaringer med de andre hvalpeejere, samt få masser af brugbare tips og tricks af butikkens personale. Arrangementet varer fra klokken 11 – 13.

Holbæks sødeste hvalp? – eller den klogeste?
Samtidig har Maxi Zoo også en fotokonkurrence, hvor man udover titlerne “Holbæks Sødeste hvalp” også kan vinde et gavekort til butikken.

For at deltage i konkurrencen skal man inden den 23. maj aflevere et pletskud af sin hvalp i butikken, som ligger i Holbæk Megacenter på Frejasvej.

Hvis du mener, at de hvalp kandiderer til titlen som “Holbæks klogeste hvalp”, så kan du tilmelde den til konkurrencen i butikken, som holdes fredag d. 15. maj. Her skal hvalpen tømme et sjovt og udfordrende aktivitetsspil på tid. Vinderen får også her et gavekort til butikken.

Leave a Reply