Lokalt dart-talent vinder Denmark Open

17-årige Andreas Bergø Henriksen fra Holbæk Dart Center med sin præmie efter Danmark Open. PRfoto: Dansk Dart Union.

17-årige Andreas Bergø Henriksen fra Holbæk Dart Center med sin præmie efter Danmark Open. PRfoto: Dansk Dart Union.

Andreas Bergø Henriksen fra Holbæk Dart Center sluttede lørdag aften øverst på ungdoms-podiet, da der blev spillet det 42. Denmark Open i dart.

Den internationale super-event blev afviklet i Blue Water Dokken i Esbjerg. Søndag har Andreas Bergø igen chancen, når Denmark Masters afvikles i samme omgivelser.

2015 bliver næppe et år, der går i glemmebogen hos den 17-årige Dart spiller. I januar blev han sjællandsk ungdomsmester. Midt i april tog han Danmarksmesterskabet og lørdag sikrede han sig sin anden internationale titel, da han vandt Denmark Open 2015 i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Andreas Bergø Henriksen ligger nummer 15 på WDF’s verdensrangliste, så det var noget af en mundfuld, der ventede Holbæk-talentet, da han gik på scenen til finalekampen lørdag aften. Verdens absolutte nummer 1 hos drengene, hollandske Jaimy van Bavel, har virket usårlig i lang tid og måtte betegnes som favoritten.

Det blev da heller ikke nogen walk-over for den danske mester. Kampen måtte ud i 7. og afgørende sæt, hvor Andreas Bergø sågar havde matchpile mod sig, inden han uhyre koldblodigt lukkede det afgørende sæt uden at misse en pil på den afgørende double.

Med sejren følger en gavecheck på 2.000,00 kroner samt wildcard til deltagelse ved det famøse Winmau World Masters i England til oktober. Qua sine 2 sejre tidligere på året har Andreas Bergø dog allerede masser af wildcards til den lejlighed.

17-årige Andreas Bergø Henriksen fra Holbæk Dart Center under Denmark Open i Esbjerg. PRfoto: Dansk Dart Union.

17-årige Andreas Bergø Henriksen fra Holbæk Dart Center under Denmark Open i Esbjerg. PRfoto: Dansk Dart Union.

Leave a Reply