Flammer kom ud af stikkontakt

Udover indsatslederen, blev også sprøjten og tankvognen sendt afsted, da der indløb en melding om brand i et hus på Blomsterhaven i Holbæk mandag aften. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Udover indsatslederen, blev også sprøjten og tankvognen sendt afsted, da der indløb en melding om brand i et hus på Blomsterhaven i Holbæk mandag aften. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Mandag aften kort efter klokken 18 blev Holbæk Brandvæsen kaldt ud på en melding om brand i et hus på Blomsterhaven i Holbæk.

Det viste sig at der var kommet flammer ud af en stikkontakt i huset, men ejeren fik hurtigt slået relæet fra og alarmeret brandvæsnet.

Men fordig stikflammerne blev opdaget hurtigt og strømmen slået fra, nåede det ikke at udvikle sig til en egentlig brand, og brandvæsnet kunne derfor nøjes med at gennemgå huset med et termisk kamera.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply