Over 100 rockere og venner til fest hos Bandidos

Bandidos medlemmer fra ind- og udland - her Frederiksværk - kom til Holbæk for at deltage i det lokale Bandidos chapters fest. Foto: Rolf Larsen.

Bandidos medlemmer fra ind- og udland – her Frederiksværk – kom til Holbæk for at deltage i det lokale Bandidos chapters fest. Foto: Rolf Larsen.

Mere end 100 mennesker mødte lørdag eftermiddag op til 1o års jubilæumsfest i Bandidos’ klubhus i Østerstræde i Holbæk.

Udover en del støtter, venner, prøvemedlemmer – såkaldte probationaries og kærester, var der også fuldgyldige Bandidosmedlemmer og støtter fra ind- og udland tilstede ved Bandidos fest. Blandt andet var der medlemmer fra det svenske Westcoast chapter i Helsinborg og fra det tyske chapter i Hamm. Også et medlem af den tyske Bandidos støttegruppe Chicanos var med til festen.

Ca. 25 Harley Davidson motorcykler stod parkeret ved Bandidos klubhus, hvor en håndfuld prøvemedlemmer og supporters holdt vagt ved indgangen og ved motorcyklerne.

Der var nu ellers ikke den store chance for, at nogen skulle finde på at stikke af med en motorcykel, for politiet var talstærkt tilstede og havde lukket Østerstræde af i begge ender. Alle der ankom til festen blev registreret med navn, fødselsdato og billeder.

Bandidos medlemmerne virkede ikke til, at lade sig provokere af politiets tilstedeværelse. De tog registreringen med ro og lod betjente gøre deres arbejde. Der var da også store smil og kammeratlige kram mellem “brødrende”.

Video kommer lidt senere….

Leave a Reply