Heltinder fik blomster og tak af borgmesteren

Borgmester Søren Kjærsgaard mødte i dag de fire unge kvinder, som reddede beboerne ud af en ejendom på Markedspladsen i Holbæk, da der var ild i stueetagen. Mødet skete ved ejendommen - det gamle "Borgerstiftelsen". Foto: Jesper von Staffeldt.

Borgmester Søren Kjærsgaard mødte i dag de fire unge kvinder, som reddede beboerne ud af en ejendom på Markedspladsen i Holbæk, da der var ild i stueetagen. Mødet skete ved ejendommen – det gamle “Borgerstiftelsen”. Foto: Jesper von Staffeldt.

Borgmester Søren Kjærsgaard sagde i dag personligt tak til de fire unge kvinder, som natten til søndag den 22. marts i år reddede beboerne ud af en opgang, med en brændende lejlighed.
De fire heltinder fik tak og blomster af borgmester Søren Kjærsgaard. Foto: Jesper von Staffeldt.

De fire heltinder fik tak og blomster af borgmester Søren Kjærsgaard. Foto: Jesper von Staffeldt.


De fire var på vej i byen, da de opdagede at det brændte i en stuelejlighed i et bosted for psykisk handicappede på Markedspladsen i Holbæk – det gamle “Borgerstiftelsen”.

Fie Kristensen, Natassia Juliussen, Maria Jacobsen og Lonnie Poulsen handlede hurtigt og sørgede for, at brandvæsnet blev tilkaldt og beboerne kom ud af ejendommen.

Indsatsleder Jan Bruun fra Holbæk Brandvæsen fortalte allerede samme nat til Holbaekonline.dks fotograf, at de fire unge kvinder en stor forskel og han holdt sig ikke tilbage for at kalde de “en heltegerning”.

Holbaekonline.dk var med da borgmesterens takkede de fire heltinder og det kom der en lille video ud af, som kan ses herunder:

Læs også: Brand i lejlighed på Markedspladsen og Fire piger gjorde en forskel: Vækkede beboerne i brændende ejendom

Opdateret kl. 20.00 med video.

3 kommentarer

Leave a Reply