Bil satte sig fast i mudderet

En bil satte sig fast i mudderet på Ladegårdsparkens nye torv. (Privatfoto).

En bil satte sig fast i mudderet på Ladegårdsparkens nye torv. (Privatfoto).

Hele søndagen har beboerne i Ladegårdsparken i Holbæk kunnet gå og kigge på en bil, som sad ubehjælpsomt fast i mudderet på boligområdets nye torv.

Bilen kørte ifølge flere beboere fast ved 21-tiden lørdag aften. Præcis hvordan bilen, en snart 12 år gammel Peugeot 307, var endt oppe i mudderet vides ikke. Men i en Facebook-gruppe om Ladegårdsparken har spekulationerne gået på, at bilisten formentlig har fulgt efter bussen ind i den nye bussluse, men er så ikke kommet med ud og derfor har bilisten muligvis forsøgt, at komme ud ved at køre hen over det nye torv. Men den “smutvej” var ikke god – for bilen har “gravet” sig ned i mudderet.

Ifølge øjenvidner, der har beskrevet hændelsen på Facebook, så blev det lørdag aften forsøgt at grave bilen fri – men uden held.

Søndag aften sad bilen stadig fast i mudderet.

Busslusen i Ladegårdsparken har siden starten af februar forhindret biler i at køre igennem boligområdet. Kun busserne må køre igennem. Slusen fungerer ved, at en gul “pæl” midt på vejen forsvinder ned i jorden når bussen skal igennem. “Pælen” kommer så op igen og blokere for al anden bil trafik.

Leave a Reply