Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller i Musikklubben Elværket

Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller i Musikklubben Evlærket. PRfoto: Christian Geisnæs.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller i Musikklubben Evlærket. PRfoto: Christian Geisnæs.

Fredag giver Thorbjørn Risager & The Black Tornado koncert i Musikklubben Elværket i Holbæk.

Sidste år udkom albummet “Too Many Roads” der fik top-anmeldelser og bandet gav et hav af koncerter i både ind- og udland. Desuden oplevede bandet at blive DMA-modtager for andet år i træk og komme på international pladekontrakt. Med amerikansk bookingbureau skal der satses på det amerikanske marked. Og 2015 ser ud til at blive mindst ligeså travl, for der er allerede planlagt 39 konceter i de første måneder af året og så er Thorbjørn Risager & The Black Tornado er som det første Europæiske band nogensinde blevet inviteret til at spille på Asiens største bluesfestival Mahindra Blues i Mumbai den 12. februar, hvilket må siges, at være endnu en appelsin i turbanen for det travle danske band.

Thorbjørn Risager & The Black Tornados mix af rock, soul og blues har vækket begejstring i udlandet. Både på spillestederne, men også hos anmelderne, der har givet positive anmeldelser af “Too Many Roads”

Leave a Reply