8. juni 2023

Hele-Maria blev natten til torsdag overfaldet ved St. Merløse Skole. (Privatfoto)

Hele-Maria blev natten til torsdag overfaldet ved St. Merløse Skole. (Privatfoto)
Hele-Maria blev natten til torsdag overfaldet ved St. Merløse Skole. (Privatfoto)
Helene-Maria Groot Jørgensen blev ved midnatstid overfaldet og med egne ord “gennem tæsket” ved St. Merløse Skole.

Som vi skrev tidligere i dag, skete overfalet mellem kl. 00.10 og 00.30 af en ca. 30-40 år gammel mand.

– Jeg var ude og gå en tur, hvor efter jeg bliver forfulgt af en mand iført sort jogginsæt med hætten trukket over hovedet, skriver Helene-Maria Groot Jørgensen på sin Facebook-profil og fortsætter:

– Han slår mig ned i jorden gentagende gange og slår mig i ansigtet. Han forsvinder hurtigt igen. Og jeg når desværre ikke at reagere!

Manden beskrives som mellem 30-40 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, talte dansk. Han var iført sort joggingtøj med hætte og sorte støvler.

På sin Facebook-profil opfordrer Helene-Maria Groot Jørgensen til, at billederne af hende, sammen med efterlysningen af manden bliver delt, så gerningsmanden kan blive fanget.

Hvis man har set noget eller har andre informationer til sagen, så kan man kontakte politiet på telefon 114.

Læs også: 19-årig kvinde overfaldet med slag og spark

Helene-Maria blev med egne ord "gennem tæsket" af en 30-40-årig mand, som hun nu efterlyser på Facebook ved bl.a. at bede om at hendes billeder bliver delt. (Privatfoto).
Helene-Maria blev med egne ord “gennem tæsket” af en 30-40-årig mand, som hun nu efterlyser på Facebook ved bl.a. at bede om at hendes billeder bliver delt. (Privatfoto).

Leave a Reply