“Det eneste der fungerer hos Holbæk kommune er Erhvervsforum”

Holbaekonline.dk sætter i denne video focus på Enhedslisten , som har siddet i Holbæk Byråd i lidt over et år . På billedet ses Leif Juhl til venstre, og Per Fynbo til højre. Foto Jesper von Staffeldt.

Holbaekonline.dk sætter i denne video focus på Enhedslisten , som har siddet i Holbæk Byråd i lidt over et år . På billedet ses Leif Juhl til venstre, og Per Fynbo til højre. Foto Jesper von Staffeldt.

Når man ser på overskriften til denne artikel skulle man tro det drejede sig om et interview med direktør Kenny Jensby fra Erhvervsforum, men når man så efterfølgende hører udsagnet: Erhvervslivet i Holbæk er en forkælet gruppe, så er læserne sikkert klar over man skal over i en lidt anden boldgade.
Da Holbaekonlines småborgerlige medarbejder skulle begive sig ind i løvens røde hule på Markedsgade i Holbæk havde han for at formilde ejeren Leif Juhl fra Enhedslisten, taget to røde relikvier med fra DDR: Et stykke af Muren - på østtysk kaldet den antifacistiske Beskyttelsesvold - og et politiskilt fra Folkepolitiet. Leif Juhl har en fortid som ægte kommunist med B&W baggrund, og har været på utallige studieture til Den tyske demokratiske republik, som nu hverken var tysk og slet ikke demokratisk. Jeg behøvede nu ikke disse relikvier for at blive lukket ind. Foto: Jesper von Staffeldt.

Da Holbaekonlines småborgerlige medarbejder skulle begive sig ind i løvens røde hule på Markedsgade i Holbæk havde han for at formilde ejeren Leif Juhl fra Enhedslisten, taget to røde relikvier med fra DDR: Et stykke af Muren – på østtysk kaldet den antifacistiske Beskyttelsesvold – og et politiskilt fra Folkepolitiet. Leif Juhl har en fortid som ægte kommunist med B&W baggrund, og har været på utallige studieture til Den tyske demokratiske republik, som nu hverken var tysk og slet ikke demokratisk. Jeg behøvede nu ikke disse relikvier for at blive lukket ind. Foto: Jesper von Staffeldt.


Tirsdag begav Deres udsendte sig ind i den “røde hule” på Markedsgade i Holbæk by. Her bor Leif Juhl (Ø) med frue. Leif Juhl sidder i byrådet som den ene af to repræsentanter for Enhedslisten. Hos Leif Juhl var også Per Fynbo, der er medlem af byrådsgruppens baggrundsgruppe – som jeg ved en fejltagelse kom til at kalde centralkomitéen og blev korrekset.

Vi fik en knap halv times snak om bl.a. en “hemmelig” kommunal rejse til Kina før jul, det evige emne Holbæk Arena, og her er Per Fynbo på hjemmebane, idet han er arkitekt med forstand på byplanlægning.

Vi kom ind på hvilke ting Enhedslisten har fået gennemført og de to herrer roste bl.a. Michael Suhr (C), de seks socialdemokrater, som var imod Arenaen, og John Harpøth for et sagligt arbejde…

– Det virkede som om de øvrige partier ikke er så bange for os mere, udtalte Leif Juhl….

Snakken er blevet til et videointerview, som kan ses i videoen herunder. Videon bør ses i HD-kvalitet.

Leave a Reply