Efter færdselsulykken ved Skibby: Nu har 17-årig mor også mistet sin datter

Den 17-årig mor og hendes lille datter blev bragt til Rigshospitalet i København, hvor datteren døde af sine kvæstelser efter færdselsuheldet ved Skibby. PRfoto.

Den 17-årig mor og hendes lille datter blev bragt til Rigshospitalet i København, hvor datteren døde af sine kvæstelser efter færdselsuheldet ved Skibby. PRfoto.

Den 17-årige mor fra Holbæk, som i går var involveret i et færdseluheld ved Skibby, som kostede hendes to år ældre kæreste livet, har nu også måttet sige farvel til sin halvandet år gamle datter.

Ulykken skete kort efter klokken 17.30 i krydset Skibbyvej og Hovedgaden, da bilen med den 19-årige mandlige kæreste bag rettet og med den 17-årige moder og hendes datter ville foretage et højresving.

En bil holdt og ville dreje, og for ikke at ramme bilen, valgte den 19-årige at køre venstre om et helleanlæg på stedet. Men dermed endte personbilen med den unge familie i den forkerte vejbane og påkørte en bus, som kom kørende i modsat retning.

Den 19-årige mandlige fører af bilen blev dræbt og den unge mor og hendes datter blev indlagt på Rigshospitalet. Mens moderen var sluppet med mindre alvorlige kvæstelser, så havde datteren fået kraniebrud og blev lagt i respirator. Men den lille pige overlevede ikke sine kvæstelser og tirsdag formiddag blev respiratoren slukket.

Leave a Reply