Læserbrev: Foreningslivet ryster ikke på hånden!

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Foreningslivet ryster ikke på hånden!

En sjælen set kreativitet udvikles for tiden, blandt nogle af Holbæks politikere, for at foreningslivet ikke skal få deres store ønske om en Holbæk Arena opfyldt.

Det kan undre, hvad der får politikere til fuldstændig at ignorere foreningslivets ønsker, om hvor et nyt spændende Sports, Kultur og Sundhedscenter skal placeres.

Foreningslivet har igen været samlet og budskabet var klart ” vi ønsker, håber og tror fortsat på Arena-projektet placeret syd for Naturskolen og Kunsthøjskolen”. Ingen af de øvrige projekter, der har været fremlagt, har samme visionære og fremtidssikrede faciliteter.

Der er intet belæg for at fremture med spekulationer, om et projekt, der ikke er økonomisk gennemarbejdet. Derfor skal der lyde en kraftig opfordring til politikerne i Holbæk Byråd, om at lytte til brugerne af idrætsfaciliteterne.

Det er beundringsværdigt, at foreningerne i Holbæk fortsat kan holde sammen om det visionære Arena projekt og “ikke er begyndt at ryste på hånden” som de selv udtrykker det. Nu må politikerne vise samme sammenhold og ikke mindst beslutsomhed.

Der er ingen grund til at trække beslutningen i langdrag. Nogle byrådspolitikere har ønsket yderligere oplysninger om de alternative projekter. Lad det være en målsætning, at januar 2015 bliver måneden, hvor alle tvivlspørgsmål bliver fejet af bordet og den rigtige beslutning herefter træffes.

Det skylder vi borgerne og det skylder vi et tålmodigt foreningsliv.

Glædelig jul.

Bjarne Kongsted
Medlem af Holbæk Byråd (V)

Leave a Reply