Julen hjerternes fest, men ikke for alle

 Julen er hjerternes fest, noget de fleste af os glæder sig til. Men hvad med de ensomme, narkomanerne og alkoholikerne. Dem tager de frivillige fra Kirkens Korshær sig af , bl.a. ved en julefest i Tuse forsamlingshus. Foto: Jesper von Staffeldt.

Julen er hjerternes fest, noget de fleste af os glæder sig til. Men hvad med de ensomme, narkomanerne og alkoholikerne. Dem tager de frivillige fra Kirkens Korshær sig af , bl.a. ved en julefest i Tuse forsamlingshus. Foto: Jesper von Staffeldt.

Lørdag var en medarbejder fra Holbaekonline.dk rundt med et lille videokamera for at indfange julestemningen i Holbæk bymidte i dagslys vel at mærke.

Det blev en lille optagelse med to kor fra HOM på biblioteket, en julemelodi med Holbækgarden i Slotscenteret og et interview med Kjeld Lundorf fra Kirkens Korshær, som i interviewet fortalte at pengene sidder lidt mere fast i folks lommer i forhold til sidste år. “Undskyldningen” er nogle gange: Vi har kun Dankort. Så måske skulle indsamlerne til næste år medbringe en transportabel dankortterminal. I øvrigt serverede Kirkens Korshær en dejlig velsmagende suppe for kun en femmer.Den kan de roligt tage 10 kr. for næste år.

3 kommentarer

  • Jeg hedder nu Lundorf, men det skal ikke skille os ad 🙂

    Der er stadig mulighed for at melde sig til juleaften på 5943 9090.

  • admin

    Hej Kjeld. Jeg har rettet dit navn i artiklen. Beklager vi skrev forkert. Mvh. Rolf Larsen, redaktør.

  • Hvis dele af byrådet og Borgmesteren, ikke havde rejst til Kina, på kommunens regning i 10 dage, havde der været lidt flere penge så de fattige kunne havde fået en tåbelig jul.
    God jul alle. Kh leif

Leave a Reply