Forulykket bilist var spirituspåvirket

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var føreren af denne bil påvirket af spiritus. Foto: Skadestedsfotograf.dk - Johnny D. Pedersen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var føreren af denne bil påvirket af spiritus. Foto: Skadestedsfotograf.dk – Johnny D. Pedersen.

Politiet har anholdt en 40-årig mand fra Birkerød, som føreren af den Volkswagen Passat, som tirsdag aften torpederede rundkørslen på Skovvejen ved Jyderup, inden den endte i grøften.

Politiet var blevet kaldt ud til stedet ved 18-tiden og kunne på uheldsstedet se den forulykkede holde nede i grøften uden personer i. Der var kun en uskadt hund i bilen. Et vidne fortalte politiet, at bilens fører var gået fra stedet.

En tilkaldt hundepatrulje fandt en lettere forslået og spirituspåvirket mand på en mark ca. 900 meter væk. Manden oplyste at han var ude for at lufte sin hund, men kunne ikke forklare, hvor hunden befandt sig.

Politiet mistænkte ham dog for at have været fører af den forulykkede bil, hvorfor han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Manden blev taget med til skadestuen så han kunne blive undersøgt for evt. skader efter uheldet og så der samtidig kunne blive taget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

På ulykkesstedet viste spor, at den 40-årige var kørt i østlig retning, men ligeud ved rundkørslen, som han kørte hen over, indtil han ramte et betonrækværk og kørte ned i en å.

Den 40-årige, der i øvrigt var frakendt kørekortet i forvejen, blev løsladt efter afhøring til sagen. Ingen andre trafikanter var involveret i uheldet, som den 40-årige slap fra med diverse småknubs. Han vil blive indkaldt til et retsmøde, når blodprøven er analyseret, og sagen skal afgøres.

Lækkede olie
Som vi tidligere har skrevet, så blev bilens bundkar slået i stykker i uheldet og det resulterede i, at der løb en del olie ud i grøften.

Indsatslederen fra Holbæk Brandvæsen og miljøvagten blev tilkaldt for at tage sig af forureningen.

Læs også: Bilist torpederede rundkørsel

Leave a Reply