Weekendens julemarkeder

Der er masser af varer på weekendens julemarkeder. Arkivfoto: Massimilianogalardi (CC BY 3.0)

Der er masser af varer på weekendens julemarkeder. Arkivfoto: Massimilianogalardi (CC BY 3.0)

I denne weekend er der 1. søndag i advent – og så er det for alvor blevet tid til julemarkeder. Se hvor og hvornår der er julemarkeder i denne weekend.

Knabstrup: Vestsjællands flotteste julemarked
Selv kalder de det “Vestsjællands flotteste julemarked” – og det er der måske noget om, når Knabstrup IFs Støtteforening holder julemarked i Knabstruphallen.

Det er 25 år siden det første julemarked blev afholdt i Knabstrup og igen i år er der masser af boder og aktiviteter for børn, som fiskedam, mulighed for at pynte juletræet med sit eget fremstillede pynt, live julemusik og besøg af julemanden.

I kælderen under hallen kan man “skyde julen ind”, for her har man åbnet skydebanerne og der er 10 gratis skud og præmier til de bedste skytter.

Igen i år er det et fælles arrangement med Bylauget, som ved et lille arrangement på det grønne område ved Kagekassen vil tænde byens juletræ. Det starter kl. 10.00 med lidt godt til voksne og børn – og når det er slut, så kan man følge med julemanden ud til hallen. Der vil desuden være mulighed for hestevognstur til hallen.

Julemarkedet foregår søndag d. 30 november fra kl. 10 – 16 Der er gratis adgang, dog skal der betales 20 kroner for parkering.

Julemarked hos Tølløse Privat- og Efterskole
Traditionen tro arrangerer Tølløse Privat- og Efterskole et stort og festligt julemarked og overskuddet går til at hjælpe andre. I tre dage har skolens elever arbejdet i værksteder og resultatet kan ses på julemarkedet i form af bl.a. julepynt, kager, til- og frakort, smukke glasfade og masser af juleguf.

I år vil der også være en del åbne værksteder, hvor man blandt andet kan prøve kræfter med at skrive på julehjerter, lave konfekt eller følge med i bolsjeproduktionen.

Ud over boder med elevernes produkter, vil der også være loppemarked, tombola med præmier fra byens butikker og en masse tivoliaktiviteter, blandt andet ponyridning, kartoffelmaskine og meget mere.

Julemarkedet på Tølløse Privat- og Efterskole er åbent søndag d. 30. november fra kl. 12 til 15.30.

Andelslandsbyen Nyvang
Igen i år tændes julelysene i den gamle landsby, hvor der er stort, hyggelige julemarked med en ganske særlig stemning. I denne weekend er der åbent lørdag og søndag fra kl. 10 – 16. Læs mere om markedet i Andelslandsbyen Nyvang her.

Orø: Jul på Hestebedgård
Lørdag er der juleridning, julestue og julemarked på Hestebedgård.

Klokken 10 åbner Hestebedgård med gratis adgang til de juleudsmykkede mindestuer. Her kan man for 30 kroner få en kop kaffe, kakao eller gløgg samt æbleskiver, som kan nydes i stuerne.

I kostalden kan man se udstillingen om skolerne på Orø i anledning af 200 året for folkeskolen i Danmark.

I stakladen er der julemarked, hvor man også kan købe te/kaffe, øl, vand og pølser med brød. kl. 11.30 står Orø Rideklub for juleridning.

Spillemændende leverer musikken, når julen synges ind.

Arrangementet varer fra kl. 10 – 14 og sker på Hestebedgård, Kattekærstrædet 10, Orø, 4300 Holbæk.

Orø: Julekræmmermarked i Orø Hallen
Så er det igen blevet tid til julekræmmermarked i Orø Hallen. Lørdag vil knapt 50 stande byde på bl.a. kunsthåndværk, antikviteter, brugskunst, kræmmerting, legetøj og unikke Orø-produkter.

Julekræmmermarkedet åbner klokken 10 og lukker igen klokken 14.

Kender du et julemarked som vi ikke har fået med? – så skriv om det i kommentarfeltet herunder – eller send en e-mail til: info@holbaekonline.dk

3 kommentarer

 • jesper von staffeldt

  Koordination er tilsyneladende et ukendt begreb på Orø : To julemarkeder samtidigt : Et i Orøhallen og et på Hestebedgaard . Da Deres udsendte var i Orøhallen ved 11.30 tiden var der langt mellem kunderne i forhold til de andre år, og et par af kræmmerne talte allerede om at pakke sammen . Nu kan det ændre sig hen over middag, når man lukker ned på Hestebedgaard. Men smart er det just ikke

 • Hanne Duelund Larsen

  Jamen Jesper,

  Man lukker jo ned samtidig begge steder – og der var ingen forandring i antal besøgende om eftermiddagen – desværre.

 • Leila Lindtoft

  ja det kan godt være der var kræmmermarked 2 steder men jeg solgte for det samme som jeg har gjort de andre år og kræmmer marked i orø hallen er den samme dato hver år så jeg kan ikke se problemet i at der var 2 kræmmermarkeder kun at dem der stod på markederne ikke kunne være begge steder det var da lidt trist men alt gik jo god alligevel knus og god dag til alle <3

Leave a Reply