Efter Arena-afstemning: Venstremand bliver løsgænger

Holbaekonline.dk erfarer, at byrådsmedlem Søren Stavnskær nu forlader Venstre.

Det sker efter onsdagens afstemning om arena-projektet, hvor Søren Stavnskær sammen med to andre venstrefolk gik imod byrådsgruppen og undlod at stemme for arenaen.

Inden da, har der været stor uenighed i byrådsgruppen om projektet.

Søren Stavnskær selv bekræfter overfor Holbaekonline.dk, at netop onsdagens afstemning er central i hans beslutning. Han mener ikke, at der var nogen anden mulighed for ham end at undlade at stemme, sådan som afstemningen blev holdt.

– Jeg kunne ikke gå ind for rammen for Arenaen som den var. Og Den decentrale løsning, er ikke nogen løsning, og det er renovering af det eksisterende heller ikke. Det med at nogen har kaldt det ubeslutsomhed er helt forkert. Jeg har tænkt grundigt over det – og der var ikke anden mulighed end at undlade at stemme, som jeg ser det, fortæller Søren Stanvskær til Holbaekonline.dk.

At de tre venstrefolk undlod at stemme, faldt ikke i god jord

– Jeg fik signaler fra resten af byrådsgruppen om, at de ville have svært ved at samarbejde med os i fremtiden. Og så er jeg sådan, at hvis jeg er uønsket, så kan jeg ligesågodt gå, siger Søren Stavnskær.

Der bliver ikke tale om, at han skifter til et af de andre partier i byrådsgruppen, hvilket han også har meddelt Venstre i sit brev, hvor han melder sig ud.

– Jeg vil i stedet være “Den fri Venstremand”, siger Søren Stanvskær.

Som lyn fra en klar himmel
Et fremtrædende medlem af Venstres byrådsgruppe bekræfter at de har modtaget et brev, hvor Søren Stavnskær melder sig ud af Venstre og bliver løsgænger. Medlemmet, der ikke ønsker at stå frem med navn, fortæller at udmeldelsen kommer som lyn fra en klar himmel.

Opdateret kl. 11.33 med Søren Stavskærs forklaring

Denne artikel er publiceret den 14. november 2014 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • jesper von staffeldt

    Venstres gruppeformand Maria Friis oplyser til Holbaekonline.dk at hun ikke forstår Søren Stavnskærs ord om at Venstres gruppe skulle have givet udtryk overfor de tre som undlod at stemme for Arenaen , at det fremover ville blive svært at samarbejde med dem . Hun er rigtig ked af det skete og især er hun ked af Arenaens skæbne, som var og er Venstres hjerteblod. På et gruppemøde på mandag vil man drøfte det skete igennem og prøve at klinke skårene

Leave a Reply