Steen Klink forlader Socialdemokraterne

Steen Klink (th), der her ses sammen med Venstres Pernille Kruse under et interview om Holbæk Arena, forlader nu Socialdemokraterne.  Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Steen Klink (th), der her ses sammen med Venstres Pernille Kruse under et interview om Holbæk Arena, forlader nu Socialdemokraterne. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Det socialdemokratiske byrådsmedlem Steen Klink forlader Socialdemokraterne ovenpå mandagens gruppemøde om Arena-projektet.

Steen Klink har i længere tid overfor Holbaekonline.dk udtrykt utilfredshed på den måde partiet har ført politik, og “prikken over i-et” har været den splittelse der har været i Arenasagen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Steen Klink har hørt til blandt dem har tvivlet mest på projektet og dets finansiering og efter mandagens møde, ser det ud til at der er flertal for Arena-projektet med socialdemokratiske stemmer.

Steen Klink efterlader et parti i krise ikke mindst en lederkrise, noget andre partier også har bemærket her på Holbaekonline.dk bl.a Enhedslisten.

Steen Klink fortsætter i byrådet som løsgænger.

Denne artikel er publiceret den 11. november 2014 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • jesper von staffeldt

    Sidste nye : det var (mindst) 7 socialdemokrater som var for Arenaen ved gruppemødet i går , fortæller en af vore kilder

Leave a Reply