28. marts 2024

Anfører Kristian Holm bringer her Holbæk foran 1-0, da Holbæk mødte Avedøre den 9. november 2014. Foto: Rolf Larsen.

Anfører Kristian Holm bringer Holbæk foran 1-0. Foto: Rolf Larsen.
Der var højt tempo fra start af, da Holbæk B&I søndag eftermiddag fik besøg af Avedøre på Holbæk stadion til efterårssæsonens sidste hjemmekamp.

Et forsøg mod gæsternes mål i femte minut bklev sendt til hjørne og Birol Serinkanli sendte hjørnesparket sikkert bolden ind over til Kristian Holm som lige så sikkert placerede bolden i Avedøres mål og bringer Holbæk foran 1-0.

I 10. minut havde hjemmeholdet igen en chance, da gæsternes målmand løb ud mod bolden og ikke fik fat i den. Men i anden omgang lykkedes det ham alligevel at gribe fat i bolden.

Kampens tempo forblev højt og Holbæk sad på det meste i 1. havleg. Gæsternes forsvar havde dog en god evne til at samle boldende op fra Holbæk, der tilgengæld havde det svært med afslutningerne.

I 24. minut blev Avedøre tilkendt et frispark, men Holbæks målmand var på sin plads og tog bolden med hænderne.

Fire minutter senere var det Holbæk, som fik tilkendt et frispark, som Birol Serinkanli sparkede. Gæsternes forsvar fik dog skudt bolden væk.

Med 10 minutter igen af 1. halvleg fik Holbæk to hurtigere chancer – den ene gik ind i målet – perfekt sat af Christian Lundsteen, men målet blev underkendt og i stedet fik Avedøres måland tilkendt et frispark, til stor fortrydelse for hjemmepublikummet og Holbæks spillere og trænerteam.

Resten af halvlegen var der enkelte chancer til begge hold inden de gik til pause med stillingen 1-0.

I anden halvleg blev tempoet holdt højt og der var i det første kvarter flere chancer i begge ender, uden det blev til scoring.

I 63. minut fik Avedøre en kæmpe chance, da Holbæks målmand ikke fik fat i bolden under et skud mod målet. Men da angrebet forsøgte igen, var han på plads og hev bolden til sig.

Igen måtte Holbæks cheftræner Steffan Håkansson trække i spillertrøje nr. 25 og løbe på banen. Det skete med 21 minutter tilbage af kampen.

Holbæk formåede at holde på kampen, på trods af flere chancer til gæsterne, men hjemmeholdet fik ikke lukket ordentligt af og afvist gæsterne og det resulterede i en udligning i 89. minut, da Avedøres Nichlas Myhrmann uden problemer kunne sende bolden i Holbæks mål til 1-1.

Et par chancer mere til Avedøre mod et Holbæk hold der lidt mistede pusten efter gæsternes scoring.

Kampen endte dermed 1-1.

Dermed må Holbæk nøjes med et enkelt af de så vigtige point til stillingen i 2. division.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.