Læserbrev: Opløftende Arena-møde

Holbaekonline.dk har modtaget nedestående læserbrev:

Det var et opløftende møde, de mange Holbæk foreninger havde indkaldt til onsdag aften på Holbæk Seminarium. En meget engageret og dedikeret Carsten Damgaard fortalte om foreningernes ønske om en Arena ved omfartsvejen.

Det er godt at foreningslivet i Holbæk by, massivt står bag ønsket om påbegyndelsen af det store Arena projekt. Det gør det nemmere for de byrådspolitikere, som fortsat er i tvivl om hvad de skal stemme, når det onsdag i næste uge skal afgøres om det er Holbæk Arena eller det er det alternative forslag ved Holbæk Have som er løsningen for idrætslivet i Holbæk by.

Onsdag aften blev der igen fra foreningerne peget på den samme løsning, nemlig Holbæk Arena. Foreningerne fremhævede de mange sammenfaldne interesser der kan forenes ved at være under samme “tag”.

Borgmesteren redegjorde overbevisende om de økonomiske aspekter ved byggeriet. Og som han sagde – “var der bare den mindste usikkerhed omkring økonomien, ville jeg være den første til at stoppe projektet”.

Nu har foreningslivet i Holbæk by ventet i tre år på en positiv byrådsbeslutning. Lad os onsdag vise foreningerne, at vi står bag deres ønske om en Holbæk Arena.

Vi skal finde et nyt navn til projektet. Måske skulle vi udskrive en konkurrence? Mit bud ville i så fald være “Holbæk Sport og Kulturpark”. Men der kan være mange andre gode forslag.

Bjarne Kongsted (V)
Kultur og Fritids Udvalget

Denne artikel er publiceret den 6. november 2014 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply