Lokal-tv fra Holbæk: Efterår og byvandring

Det er sådan de lokale Orø-borgere kender Carsten Roug - som øens læge. Men han er også lokalhistoriker og  guide på byvandringer. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det er sådan de lokale Orø-borgere kender Carsten Roug – som øens læge. Men han er også lokalhistoriker og guide på byvandringer. Foto: Jesper von Staffeldt.

Så er det igen blevet tid til lokal-tv fra Holbæk på LokalKanalen. Denne gang byder vi på efterårsbilleder fra bl.a. Ladegårdsparken i Holbæk, Måneden der gik og 2. del af byvandringen på Orø.

Vi sender søndag d. 2. november kl. 22.00 med genudsendelse den efterfølgende mandag og torsdag, begge dage kl. 8.30.

En efterårsdag i Holbæk
Vejret var med fotografen, da han tog en tur rundt i Holbæk og den nærmeste omegn, for at fange efteråret. Se billeder fra bl.a. boligområdet Ladegårdsparken, Knudskov og Holbæk Havn.

Måneden der gik
En række klip fra oktober måned. Kom bl.a. med til åbent hus hos det frivillige beredskab og torvedag i Ahlgade.

Byvandring på Orø 2. del
Vi er kommet til 2. del af byvandringen på Orø med læge og lokalhistoriker Carsten Roug.

Byvandringen er optaget en sommeraften i juli måned og sammen med mere end 30 interesserede bliver vi guided fra Museet og mindestuen Hestebedgaard til Lægebolgen. Undervejs fortæller Carsten Roug – via en plastikhøjtaler som drillede vores mikrofon – om Bybjergs historie og de bygninger man passerer under turen.

Sådan modtager du LokalKanalen -og vores program
LokalKanalen kan ses med en almindelig tv-antenne på kanal 58 (770 MHz). Den kan også modtages med kabel-tv fra f.eks. YouSee, HomeTrio og Fællesantenneanlæg. Det er iøvrigt samme kanal, som også sender Tegnsprogskanalen.

Satellit-tv udbyderne som f.eks. ViaSat og CanalDigital sender ikke LokalKanalen, så her må man se programmet via internettet på www.lokalkanalen.dk.

En kommentar

  • jesper von staffeldt

    Minder mig om min barndoms lægekonsultation fra (19)50érne , bortset fra computeren , som skæmmer billedet. Ak ja de gode gamle dage

Leave a Reply