Carsten Damgaard om Kullegaard-møde: Vi ønskede at undgå diskussion om for eller imod Arena

Holbaekonline.dk har kontaktet Carsten Damgaard, for at høre nærmere om mødet tirsdag hos Kullegaard-arkitekter, som han selv, udvalgte byrådspolitikere og borgmesteren deltog i.

Hvem foruden dig havde indkaldt til mødet. Hvornår skete indkaldelsen?
– Efterhånden som vi i de enkelte foreninger talte sammen primo sidste uge, gav det sig selv, at foreningerne ønskede et møde sammen og med politikere, der enten er for Holbæk Arena eller endnu ikke har til kendegivet.

Hvorfor var ikke alle partier indbudt?
– Vi ønskede en dialog om status for realisering af Holbæk Arena og visionen bag denne. Derfor ønskede foreningerne at tale med partier, der har tilkendegivet at støtte op om Arenaen plus dem, der endnu ikke havde tilkendegivet for eller imod. Foreningerne ønskede at undgå politiske diskussioner mellem partier – for og imod.

Er det tilfældigt mødet fandt sted samme dag, som der blev holdt stort møde i Kulturbiografen om alternative forslag til Arenaprojektet?

– I sidste uge da samtaler mellem foreningerne viste behov for mødet, var mødet i Kulturbiografen ikke kendt af os, så det er et tilfælde, men af samme årsag sluttede vi vores møde kl. 18.40, så mødet i Kulturbiografen også kunne nås.

Skal mødet munde ud i en større mediekampagne for Arenaprojektet?
– Det blev der ikke talt om.

16 foreninger deltog i mødet
Carsten Damgaard har efter ovenstående ordveksling, uddybet yderligere i en e-mail, som han har sendt til Holbaekonline.dk. I den skriver han bl.a.: at der foruden ham selv og arkitekterne og deltog lokalpolitiekere fra Venstre, Radikale og Socialdemokraterne sammen med repræsentanter for 16 Holbæk-foreninger.

– Foreningerne har hver deres forudsætninger for ønsket om at være en del af Holbæk Arena, men alle deltagende 16 foreninger tilkendegav fuld støtte og opbakning til grundideen og visionen bag Holbæk Arena – at samle flest mulige foreninger i projektet. Holbæk Tennis Klub havde en række indvendinger og bekymringer, og overvejer stadigvæk sit standpunkt. Stenhus Gymnasium, Stenhus Kostskole herunder Holbæk Sportsakademi støtter ligeledes op om Holbæk Arena, men deltog dog ikke i aftenens møde, oplyser Carsten Damgaard i e-mailen.

Carsten Damgaard oplyser, at følgende foreninger deltog i mødet hos Kullegaard Arkitekter tirsdag aften:

Atletikforeningen Fremad Holbæk, Holbæk Bold & Idrætsforening, Holbæk Bordtennisklub, Holbæk Budo Skole, Holbæk Cykelsport, Holbæk Gymnastikforening, Holbæk Håndboldklub, Holbæk Løbe og Motionsklub, Holbæk Svømme Klub, Holbæk Basketballklub, Holbæk Petanque Club, Holbæk Tennis Klub, Holbæk Badmintonklub, Squash, Holbæk Racketlon Klub, Holbæk Volleyball Klub.

Opdateret kl. 12.59 med tilføjelsen af afsnittet “16 foreninger deltog i mødet”

Skriv et svar