Halloween i Eventyrlandet – Nisseland

I skolernes efterårsferie står den på Halloween i Eventyrlandet - Nisseland ved Mørkøv.  PRfoto: Nisseland.

I skolernes efterårsferie står den på Halloween i Eventyrlandet – Nisseland ved Mørkøv. PRfoto: Nisseland.

I dag indtager spøgelser, hekse, græskarmænd Eventyrlandet – Nisseland ved Mørkøv.

Her i børnenes efterårsferie er det det 2000 kvm. store, indendørs, eventyrland pyntet op med og overtaget af Halloween væsener og ved den store vindmølle er hekse, græskarmænd og spøgelser ved at skræmme livet af nisserne og H. C. Andersen som bor i nærheden af møllen.

Man kan bl.a. gå på skattejagt. PRfoto: Nisseland.

Man kan bl.a. gå på skattejagt. PRfoto: Nisseland.


Aktiviteter
Der er masser af aktiviteter for børnene, allerede ved indgangen til Eventyrlandet, når de går ind under det kæmpe store græskar, bliver de mødt af et megastort troldehoved hvor de kan rutche ned ad troldens kæmpetunge. Inde i selve eventyrlandet kan man, hvis man tør, gå på tæerne af den store troldefod, balancere på kæmpeknoglen, gå på spøgelses jagt og mange andre aktiviteter.

Ved indgangen får børnene udleveret et opgavehæfte og et farvehæfte som de enten kan tage med hjem eller sætte sig ned i halloween stuen og hygge sig med at løse de forskellige opgaver og deltage i tegnekonkurrencen ”Hvem tegner den mest uhyggelige heks”

I den store skattekiste kan børnene grave efter kranier og vinde flotte præmier

I Halloween stuen kan børnene, under kyndig vejledning, prøve at lave deres eget spøgelse eller deres egen heks ud af de forskellige materialer der er til fri afbenyttelse og tage det med hjem

Gå på skattejagt og grav efter guld
Der bliver arrangeret en udendørs skatte jagt, med skattekort hvor børnene skal finde spøgelser, kranier, gravsten, edderkopper og meget andet (u)hyggeligt.

I det store guldgraveri kan børnene grave efter guld.

Hver dag kl 16.00 bliver der uddelt præmier for de forskellige konkurrencer.

Ud over alle de forskellige aktiviteter kan man selvfølgelig nyde alle de eventyrlige mekaniske panoramaer med Hekse, Spøgelser,Trolde, Pirater H. C. Andersens eventyr og selvfølgelig masser af nisser.

Der er åbent hver dag fra 10 – 17 i skolernes efterårsferie.

Der er masser af spøgelser i Eventyrlandet - Nisseland. PRfoto: Nisseland.

Der er masser af spøgelser i Eventyrlandet – Nisseland. PRfoto: Nisseland.

Leave a Reply