20. april 2024

Kristian Holm scorer til 1-0 mod Fremad Amager. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I hev helt fortjent en sejr hjem i i søndagens kamp mod Fremad Amager.

Holbæk var presset fra starten af kampen. Fremad Amager havde et par muligheder allerede i løbet af de første minutter. Og holdt Holbækkerne beskæftiget på egen banehalvdel i lagt det meste af 1. halvleg.

Det gav mange frustrede råb frem og tilbage mellem hjemmeholdets spillere, indtil Holbæk endelig fik et par gode chancer med fem minutter inden pause.

Og så kom forløsningen for Holbæks spiller, trænere og tilskuere: Kristian Holm sendte bolden forbi Fremad Amagers målmand og sørgede dermed for kampens første mål – oven i købet til Holbæk B&I.

Minuttet efter havde gæsterne en KÆMPE chance, som blev brændt.

Dermed gik de to hold til pausen med stillingen 1-0.

Efter pausen var det et helt andet Holbæk hold, som løb på banen. De havde fundet gejsten og fik lavet et par gode chancer inden Jonas Bengtsson i 65. minut udbyggede føringen til 2-0.

Tre minutter efter fik Thorbjørn Billeskov en god mulighed, da han spillede sig selv i en god position og fyrede bolden af mod Fremad Amagers mål. Men målmanden fik afværget bolden.

På trods af masser af chancer, så kiksede Fremad Amager afslutningerne i hele 2. halvleg og bolden blev enten taget af forsvaret, målmanden, rendte forbi stolpen eller røg langt over mål.

I de sidste minutter i tillægstiden, havde Holbækkerne igen flere muligheder, men måtte “nøjes” med en 2-0 sejr.

Holbæk-spillerne fik stor opbakning fra tilskuerne i de sidste minutter, da der blev klappet taktfast til de blå-hvide slut-forsøg.