Sol, hygge og aftensalg

Holbækkerne nød det gode vejr ved fredagens aftensalg. Foto: Rolf Larsen.

Holbækkerne nød det gode vejr ved fredagens aftensalg. Foto: Rolf Larsen.

Aftensalg er en af de traditioner som Holbækkerne elsker – specielt når vejrguderne er flinke og sørger for dejligt vejr, præcis som det var fredag.

Og med traditioner er det vigtigt at der ikke laves for meget om på det bestående. Vi kender det fra julen – den må der helst ikke røres ved – og sådan er det også med aftensalget. Det forløber efter den samme opskrift år efter år efter år…

Frikirken havde som altid pandekage-bod, ponyridning og gospelkor. Fægteklubben viste fægtning, der var nogle fodboldaktiviteter, madboder, politikere, tennisklubben viste tennis, klatrevæg, aftensalgstilbud i butikkerne og musik leveret af mere eller mindre lokale bands. Der var dog også enkelte nyhder, bl.a. Holbæk Middelalderdage, som gjorde opmærksom på deres arrangement på Fælleden i den første weekend i august og Go-kart Klubben, som også havde fundet vej til Ahlgade.

Et af de helt store trækplastre ved fredagens aftensalg var et telt med spinningcykler, som bl.a. politikere og erhvervsfolk sad og svedte på for at samle penge ind til Holbæk B&I. Lennart Johannessen fra Fede Finn & Funny Boyz gav den som kommentator.

Caféer og restauranter havde travlt og det samme havde de forskellige grill-barer, pizzariaer og ikke mindst madboderne som var stillet op til lejligheden. Vejret var perfekt til at sidde ude og spise grill mad.

Holbaekonline.dk sender på LokalKanalen søndag d. 1. juni kl. 22.00 et videoindslag fra aftensalget. Udsendelsen genudsendes mandag d. 2. juni og torsdag d. 5. juni, begge dage kl. 8.30

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply