23. april 2024

Redaktionen har modtaget nedestående:

Ønsker borgerne i Holbæk Kommune at få Holbæk Arena?

Det korte svar er. Vi ved det ikke. Uhyggeligt få borgere er klar over at der overhovedet foregår en diskussion om at påbegynde etableringen af Holbæk Arena og hvad dette indebærer. Desværre er der ikke mange der læser Nordvestnyt eller læser på www.holbaekonline.dk .

Magtfulde mennesker i Venstres og i De Radikales byrådsgruppe med borgmester Søren Kjærsgaard er tilsyneladende opsat på at gennemføre Holbæk Arena projektet uanset hvad omkostningerne bliver og hvad de almindelige borgere ønsker.

Der bliver talt meget om at meget af det skal finansieres ved hjælp af OPP ( Offentligt Privat Partnerskab) og at dette skulle gøre det billigere. Det gør det næppe med mindre man kan få en rig onkel til at bidrage.

Venstres Bjarne Kongsted sagde på sidste at Holbæk skulle have visioner og gøre ligesom Peter Brixtoft gjorde i Farum. Vi håber ikke at andre i Byrådet mener det samme men jeg frygter det værste.

Der er ingen der har opgjort de samlede udgifter til Arena projektet men den radikale Emrah Tuncer mener tilsyneladende at det er ligegyldigt om det skulle blive en hel milliard kroner hvilket han har udtalt under kommunalvalgkampen.

Hvad synes jeg så Holbæk Byråd skal gøre: I stedet for at vedtage en Holbæk Arena nu synes jeg at man skal starte en folkelig debat om hvad man ønsker for idrætten og fritidslivet i Holbæk Kommune således at man får en folkelig opbakning til hvad der skal gøres for idræts og fritidslivet således at det bliver til glæde for den enkelte borger.

I mellemtiden kan man starte med at se på svømmehallen hvor der er et akut behov for forbedringer. Det er en rigtig god ide at placere den på havnen sammen med et vandland således at der kan skabes mere liv på havnen.

Jeg siger NEJ til Holbæk Arena.

Venlig hilsen
Ingrid & Paul Baden, Omfartsvejen 45A, 4300 Holbæk