Post Danmark Rundt: Her afspærres byen under enkeltstarten

Store dele af Holbæk bliver afspærret i forbindelse med Post Danmark Rundt. Foto: Erling J.

Store dele af Holbæk og hele Tjebberup og Dragerup vil være lukket for biltrafik i forbindelse med enkeltstarten i Post Danmark Rundt den 3. august.

Den 12,3 kilometer lange enkeltstart består af en rundstrækning fra Labæk i Holbæk midtby, ud ad Munkholmvejen, gennem Tjebberup og Dragerup og tilbage ad Strandmøllevej til målet på Ahlgade.

I fire timer mellem klokken 17 og 21 den 3. august vil man ikke kunne komme ind og ud af ruten i bil.

Kultur- og Fritidschef i Holbæk Kommune, Brian Ahlquist, opfordrer til at man lader bilen stå, hvis man vil se cykelløb:

– Jeg synes, man skal tage cyklen eller gå og så skal man finde et rigtig godt sted, så man kan se nogle af Danmarks og verdens bedste cykelryttere udfolde sig på vores veje. Holbæk midtby kommer til at summe af liv hele dagen og ude på ruten vil man sikkert kunne finde et hyggeligt sted, hvor man kan læne sig lidt tilbage.

Brian Ahlquist opfordrer til, at køre inden klokken 17.00 eller efter klokken 21.00. Ankommer man i bil for at se løbet, opfordrer han til at parkere på p-pladserne uden for rundstrækningen, hvis man gerne vil køre, inden vejene åbnes igen klokken 21.00 og han gør opmærskom på, at det er ikke tilladt at parkere biler langs ruten.

Ruten som cykelrytterne skal ud på går fra Labæk (start) – Munkholmvej – Tjebberupvej – Dragerupvej – Strandmøllevej – Roedsvej – Tværvej – Havnevej – Ahlgade (mål).

Et større område i Holbæk afspærres i forbindelse med Post Danmark Rundt. Den grønne linje er ruten. Klik på kortet for at se det i stor udgave. Illustration: Holbæk Kommune.

Denne artikel er publiceret den 11. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply