Se billederne: Ungerne hyggede sig med Mek Pek

Selvom det regnede, så hyggede børnene sig da Mek Pek og Habasutterne spillede på Murerpladsen. Foto: Rolf Larsen.

Den danske sommer viste sig som vi kender den, med stille regn og ikke specielt høje temperaturer, men det betød ingenting for børnenes glæde, da Mek Pek & Habasutterne onsdag formiddag spillede på Murerpladsen i Holbæk.

Mek Pek og Habasutterne var som altid sjove og underholdende og som den fantastiske entertainer Mek Pek, så forstod han at levere sine sange og vittigheder, så selv dem der efterhånden må have hørt dem tusinde gange, stadig syntes det var sjovt at være med.

Onsdagens koncert var den anden i række af børnekoncerter denne sommer arrangeret af Den Levende Børnekultur. Næste koncert er med Kolling & lillebror og den foregår også på Murerpladsen, onsdag d. 10. juli kl. 11.00.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her

Denne artikel er publiceret den 3. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply