Biva Tæppeland holder stadig åbent

På trods af konkurs, holdt Biva Tæppeland også åbent mandag. Foto: Rolf Larsen

På trods af en truende konkurs, så holder Biva Tæppeland i Holbæk Megacenter stadig åbent.

Butikken i Megacentret er en af 33 butikker som efter fredagens konkurs fik lov til at fortsætte. 17 andre butikker blev lukket med det samme.

Hvorlænge BIVA Tæppelands butik i Megacentret fortsætter med at holde åbent vides ikke.

– Vi undersøger i øjeblikket mulighederne for en løsning, hvor dele af koncernen kan fortsætte, siger kurator Lisa Bo Larsen fra advoktatfirmaet Kromann Reumert.

Biva mister E-handelsmærke
BIVAs online-butik på www.biva.dk har mistet sit e-handelsmærke efter konkursen. Det er selvom 33 butikker stadig holder åbent.

På BIVAs netbutik har E-handelsmærket fået et rødt kryds, og fører man musen henover mærket kommer følgende besked: “e-mærkets juridiske team har vurderet, at biva.dk ikke længere lever op til kravende for en e-mærke godkendelse”.

E-handelsmærket, der administreres af E-handelsfonden, er en dansk mærkningsordning for sikker nethandel. “Et e-mærke er din sikkerhed for, at netbutikken lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. e-mærkets team af juridiske eksperter kontrollerer løbende alle e-mærkede netbutikker”, står der på mærkets hjemmeside.

Denne artikel er publiceret den 2. juli 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply