‘Smukke Kjeld’ på Orøfærgen

Kjeld Olesen : minister , sømand og spion – indirekte ganske vist for Forsvarets efterretningstjeneste og CIA, kan høres og ses på Orøfærgen mandag d. 1. juli. Foto: Morten Andersen.

Mandag den 1. juli danner Orøfærgen rammen om et spændende arrangement med tidligere minister Kjeld Olesen.

Det er Orøfærgens venner, der står bag arrangementet med Kjeld Olesen, eller ‘Smukke Kjeld’, som har også er blevet kaldt.

Han vil fortælle om sit spændende liv som politiker, spion og sømand. Kjeld Olesen beklædte adskillige ministerposter i Anker Jørgensens regeringstid – dengang der var rigtige socialdemokrater til og hvor rød var rød og blå var blå. Kjeld Olesen har i øvrigt i mange år haft sommerhus på Orø.

Arrangementet starter kl. 21.50 fra Orø havn og man bedes selv have drikkevarer med. På grund af Holbækfærgen har sidste sejlads fra Holbæk 22.20 vil de Holbækborgere som ønsker at høre og se Kjeld Olesen, være nødt til at køre udenom, hvis de da ikke har sommerhus på Orø. Lidt upraktisk.

Holbaekonline.dk vil bringe et web-tv indslag fra aftenen på færgen, vi har nemlig fået lov at være til stede med videokamera og mikrofon.

Denne artikel er publiceret den 30. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply