Holbækker udsat for tricktyveri i Roskilde

En 21-årig mand fra Holbæk blev i nat udsat for tricktyveri i Roskilde.

Sagen kom frem, da politiet kort før klokken 6 i morges fik en anmeldelse fra en 20-årig der fortalte politiet at hun havde været udsat for røveri, da hun gik i tunnelen under sporene ved Roskilde Station.

Kvinden var på vej hjem efter at have været på festival, da hun i tunnelen mødte to mænd, som virkede glade og ‘dansede’ omkring hende. Pludselig forsøgte den ene at spænde ben for hende og hun blev efterfølgende skubbet op mod væggen i tunellen. Her trak manden i hendes taske, inden de to mænd løb fra stedet i retning mod sygehuset.

Da kvinden vil tage sin telefon frem for at ringe til politiet og anmelde overfaldet opdagede hun, at den var blevet stjålet fra hendes lomme i trøjen. Politiet kørte til stedet og på perron et fik politiet øje på tre mænd, de satte i løb, to af dem løb over skinnerne mod Køgevej. Kort efter blev to af mændene anholdt på Knudsvej.
Den tredje blev anholdt på Roskilde Station. De tre anholdte er alle fra Algeriet.

Under politiets arbejder med at fange røverne henvendte yderligere to mænd sig til politiet – en 21-årig mand fra Holbæk og en 19-årig mand fra Fakse – der fortalte, at de havde været udsat for tricktyveri af de anholdte.

Denne artikel er publiceret den 30. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply