Søren Kjærsgaard: Vi sidder ikke med alle de vise sten

Borgmester Søren Kjærsgaard i TV-Vestsjælland. Screendump fra TV-Vestsjælland.

Skjold Christensen fra TV-Vestsjælland har for nylig interviewet borgmester Søren Kjærsgaard og det interview kan du se her på Holbaekonline.dk.

Snakken faldt bl.a. på samarbejdet mellem kommune og erhvervsliv , det gode konstruktive samarbejde i byrådet igennem 31/2 år, om en økonomi som er blevet vendt til det bedre, løsninger på problemer som ikke så meget anskues politisk ,men i modsætning til Christiansborg mere pragmatisk. Der blev også talt om Brorfeldeprojektet , Træskibsfestivalen, og om det kommende store arrangement i august måned : Post Danmark rundt. Og Søren Kjærsgaard sender også en venlig hilsen til Orø, som tak for den store lokale opbakning regentparret fik , da de besøgte Isefjordens Perle i begyndelsen af juni måned.

Se nedenstående Web-interview med borgmester Søren Kjærsgaard.

Denne artikel er publiceret den 29. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Michael

    Mon ikke der er tale om “De Vises Sten”? Det er jo ikke stenene der er kloge.

Leave a Reply