Avis: Tæppeland og Biva konkurs

Denne artikel er publiceret den 28. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

På trods af konkurs i Biva Tæppeland, så holdt butikken i Holbæk åbent fredag eftermiddag. Foto: Rolf Larsen

Tæppeland og Biva er på vej i konkurs. Holbæk butikholder åbent i weekenden.

De to butikker blev fusioneret for halvandet år siden, i et marked i tilbagegang. Men tilbagegangen har åbenbart været for stor, og selv en sammenlægning af de to kæders butikker, så de delte samme lejemål var ikke nok til at redde dem.

Også i Holbæk flyttede Biva og Tæppeland sammen til fælles lejemål i Megacentret efter de begge to havde været selvstændige butikker.

Medarbejderne i de enkelte butikker samt leverandørerne er blevet informeret om konkursen, skriver Ekstrabladet.dk, som også fortæller at banker og leverandører tilsammen har 210 millioner kroner i klemme.

Om konkursen siger Tæppelands skaber og bestyrelsesmedlem i det fusionerede selskab Jørgen E. Jensen til Ekstrabladet.dk:

– Der er desværre ingen anden vej. Rent praktisk er der sendt information ud til butikkerne, og det er advokatfirmaet Kromann-Reumert, der tager sig af det praktiske. Både ejerne heriblandt mig selv og banken er indforstået med, at en konkurs er den eneste løsning.

Trods konkurs: Butikken holder åbent
Da Holbaekonline.dk fredag eftermiddag var en tur i Biva/Tæppeland var der stadig åbent i butikken. Udenfor stod varer udstillet og inde i butikken gik potentielle kunder stadig rundt.

Butikken i Holbæk er nemlig blandt de 33 butikker, som holdes i drift weekenden igennem, mens der bliver lavet gennemgang af budgetterne. 17 andre butikker blev lukket med det samme fredag.

Leave a Reply