Orø: Hvad sker der i sommerferien?

Skolernes sommerferie starter fredag, det samme gør avisernes såkaldte agurketid. Men der er ikke agurketid på Orø.

Her er et lille uddrag af hvad der sker: Der er højkulturelle foredrag på Hestebedgård, der er festlig , folkelig og fornøjelig underholdning arrange

Fredag d. 28. juni kan man høre den sidste hippie på Orø alias John Vestergaard sammen med to venner synge og spille på Spisestedet Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

ret af Ø-kontoret og Ø-butikken. Kort sagt der er lidt for enhver smag.

På fredag man høre “Den sidste hippie” på Orø alias John Vestergaard synge og spille sammen med to venner på Spisestedet Orø på Esmosevej 11 mellem kl. 18 og 21 hvor man samtidig kan nyde stegt flæsk ad libitum. Det er nok en god ide at bestille bord på 59474796.

På søndag d. 30. juni er der “Invitation til Fernisering på Dronningerunden eller javel, Deres Majestæt” på Orø kro mellem 15-17. Her kan man komme og se de billeder H.M. Dronningen så på Orø kro, da hun og prins Henrik besøgte Isefjordens Perle i starten af måneden. Der er royal musik ved pianisten Susanne Bram. Orø kro byder på en let anretning.

Fredag den 5. juli er der syng med aften med “Mig og Moffe” i et stort telt ved Orøhallen, men her er allerede udsolgt. Men som et lille plaster på såret, kan man høre Hans Knudsen, John Vestergaard og Peter Møller dagen efter foran ø-kontoret, hvor der samtidig traditionen tro er kræmmermarked. Det er der i øvrigt hver lørdag i juli måned. Samme sted er der d. 20. juli sommerfest med pattegris på spyd, som en slags opvarmning, til Vikinge-og middelalderfestivalen som finder sted ved Orø Havn 22-24. juli

Søndag d. 14. juli kommer Cirkus Baldoni traditionen tro igen til Orø. Forestillingen starter kl.16 på plænen bag Orøhallen

Denne artikel er publiceret den 27. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

Leave a Reply