Nordvestnyt-udgiver vil ikke børsnoteres

Sjællandske Medier A/S der bl.a. udgiver Frederiksborg Amts Avis og Nordvestnyt vil ikke børsnoteres. Arkiv foto: Rolf Larsen.

Sjællandske Mediers administrerende direktør, Torben Dalby, vil ikke høre tale om, at bladhuset skal gå på børsen.

I en artikel i onsdagens udgave af dagbladet Børsen giver flere investeringsrådgivere udtryk for, at store danske mediehuse som JP/Politikens Hus og Sjællandske Medier ville nyde godt af, at blive børsnoteret.

Direktør i investeringsselskabet Olav W. Hansen siger til Børsen, at “Aviserne vil få langt større frihedsgrader, hvis de var børsnoterede” og Jens Otto Damgaard, der er partner i revisions- og konsulentvirksomheden PwV siger: ”Den helt store fordel ved at være børsnoteret er, at man har adgang til kapital fra det internationale kapitalmarked”, men tilføjer dog, at man kan tænke mere langsigtet og ikke er under konstant pres, hvis man ikke er børsnoteret.

Torben Dalby, adm. direktør i Sjællandske Medier, afviser ifølge Børsen en børsnotering:

”Vi mangler ikke penge og soliditet. Vores udfordring er også fremover at fastholde en indtjening”

Sjællandske Medier fusionerede i starten af året med Medieselskabet Nordvestsjælland under navnet Sjællandske Medier og er nu udgiver af bl.a. avisen Nordvestnyt, foruden dagblade og ugeblade på hele Sjælland uden for København.

Denne artikel er publiceret den 27. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply