Nordvest spillede uafgjort mod Herlev

Nordvest FC måtte nøjes med uafgjort i søndagens kamp mod Herlev IF. Foto: Rolf Larsen.

På trods af massivt pres og flere gode chancer, måtte Nordvest FC nøjes med 1-1, da holdet i dag tog imod Herlev.

Fra starten pressede Nordvest FC gæsterne, og syv minutter inde i kampen bragte Martin Koch hjemmeholdet foran 1-0.

Der skulle gå 12 minutter før Herlev havde en god chance, men keeper Lasse Sømmergaard var på plads og parrerede bolden ud til hjørne. Det efterfølgende hjørnespark endte i nettaget på Nordvest FCs mål.

I 28. minut fik gæsterne igen en mulighed for at udligne, da Nordvest FC blev presset ned foran eget mål. Et langskud direkte mod målet, blev dog taget i hænderne af Lasse Sømmergaard.

Tre minutter efter forspilder Nordvest FC en oplagt chance, da en upræcis aflevering foran Herlevs mål ender med at trille lige forbi målet, til stor irritation for hjemmeholdets spillere.

Men et minut senere havde Nordvest igen en god chance efter et godt spil. Desværre for hjemmeholdet så lykkedes det gæsternes keeper at parere bolden ud til hjørne, der dog løb ud i sandet.

Herlev kommer hurtigt efter og med et godt spil op ad banen, kommer gæsterne ind foran Nordvests mål, men bolden ender med at flyve hen over målet. Nordvest svarede igen med et hurtigt spil op på gæsternes halvdel, men det afsluttende skud mod mål, blev taget af målmanden.

I de sidste minutter af 1. halvleg, havde Herlev to-tre chancer for at udligne, men Lasse Sømmergaard passede sit arbejde og forhindrede hver gang bolden i at gå ind i målet.

Dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 1-0.

Mindre end to minutter inde i 2. halvleg gjorde Nordvest FC et – halvhjertet forsøg – på at score, men boldne gik forbi gæsternes mål. Men så var rammen sat for hvordardan de næste to minutter af kampen skulle forløbe. Nordvest lagde et konstant pres på gæsterne, men kunne ikke udnytte overtaget. 20 minutter inde i 2. halvleg bliver Nordvest FC tilkeldt et frispark, der ender med at flyve henover gæsternes mål.

Nordvest fik dog chancen igen et par minutter efter med et hurtigt opspil fra egen banehalvdel og to hurtige skud mod målet. Desværre for NVFC så blev begge forsøg pareret af gæsternes målmand.

Herlev fik et enkelt forsøg, inden Nordvest FC igen var nede foran Herlevs mål og med et hovedstød forsøgte at score. Herlevs målmand var på plads og hoppede op og tog bolden.

Og så skete det, der bare ikke måtte ske for Nordvest FC. En fatal brøler i forsvaret og hos Lasse Sømmergaard. Forsvaret var ikke helt vågne og Lasse Sømmergaard fik ikke fat i bolden. Det resulterede i, at Kenni Olsen i 76. minut kunne udligne til 1-1 for Herlev.

Resten af kampen går spillet frem og tilbage, mens spillet bliver hårdere. Dommeren måtte flere gange have det gule kort op af lommen, enten på grund af hårdt spil eller fordi spillerne talte alt for grimt til dommeren.

De sidste minutter af kampen forsøgte gæsterne at presse Nordvest FC, men det resulterede ikke i flere scoringer.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Denne artikel er publiceret den 9. juni 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply