Klatrepark indviet i Torbenlundskoven

Udvalgsformand Emrah Tuncer var ude i tovene søndag. Foto: Michael Johannessen.

Søndag var udvalgsformand Emrah Tuncer ude og hænge i tovene. Han indviede nemlig den nye klatrebane i Torbenlundskoven ved Holbæk Naturskole.

Det er foreningen Sidesporet, som står bag den nye klatreaktivitet, hvor både børn og voksne, uøvede og øvede klatrere kan slå sig løs under kyndig vejledning af uddannede klatreinstruktører. Selve banen er godkendt af Teknologisk Institut.

Ved åbningen søndag bød formand for Kulutur og Fritidsudvalget Emrah Tuncer velkommen og bagefter blev det første hold klatere sendt af sted af instruktøren Daniel, der forinden havde givet en 20 minutters instruktion. 9-årige Rasmus var den første klatrerer, som blev sendt afsted.

Turen rundt på banen tager ca. 2 timer.

Denne artikel er publiceret den 27. maj 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply