25-årig bilist: fik beslaglagt bilen og blev sigtet for spritkørsel

En 25-årig mand fra Eskebjerg blev natten til søndag anholdt og sigtet for bl.a. spirituskørsel og fik beslaglagt sin varebil.

Den 25-årige blev standset af en politipatrulje ved halvfem-tiden søndag morgen på Gl. Ringstedvej i Holbæk. Betjentene skønnede at manden var spirituspåvirket, og det viste sig varebilen ikke var indregistreret men i stedet var påsat stjålne nummerplader.

Politiet kunne også konstatere, at manden var blevet frakendt førerretten, så han måtte slet ikke køre bilen.

Den 25-årige blev kortvarigt anholdt så der kunne udtages en blodprøve, og han blev bl.a. sigtet for spirituskørsel. Politiet valgte at beslaglægge varebilen med henblik på konfiskation, som følge af, at det ikke var første gang, at manden blev taget i at køre bil, selvom han ikke må.

Denne artikel er publiceret den 27. maj 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply