Drenge sigtet for røveri og butikstyveri

To unge drenge blev torsdag eftermiddag anholdt efter tyverier i flere butikker i Ahlgade.

Politiet fik ved 14.30-tiden en melding om, at fire personer var blevet opdaget i at lave butikstyverier i flere forretninger i Ahlgade. De fire var løbet fra stedet, men den ene var blevet tilbageholdt af vidner, mens en anden gemte sig i en forretning på Smedelundsgade.

Da en politipatrulje kom til stedet, kunne en 22-årig mand fra Holbæk oplyse, at han havde foretaget en civil anholdelse af den ene af butikstyvene – en 16-årig dreng med bopæl på asylcenteret i Vipperød. Den 16-årige havde slået den 22-årige og forsøgt at bide ham for at slippe væk, og sagen udviklede sig derfor til røveri.

Den 16-årige blev anholdt og kørt til politistationen.

En anden politipatrulje kunne anholde endnu en butikstyv – en 17-årig dreng ligeledes med bopæl på asylcenteret i Vipperød. Begge blev sigtet for hhv. røveri og butikstyveri og løslades efter endt afhøring.

Denne artikel er publiceret den 24. maj 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply