Orø kirke: Og der bliver fejet og …

Området omkring Orø kirke bliver ikke til at kende igen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det er sikkert gået op for de fleste af Holbaekonline dks læsere, at regentparret besøger Orø mandag d.3 juni, dagen efter der er den traditionelle Orødag, hvor hele øen vises frem for beboere, sommerhusgæster og turister.

Og man er i fuld gang med at “shine” øen op til det kongelige besøg, således har Orø kirkes menighedsråd bestilt to mand fra et entrepanørfirma fra Gundsø til de næste ti dage og gå og feje og fjerne ukrudt mm. på kirkens område, herunder kirkegården.

Op til regentparrets besøg, vil vi her på Holbaekonline. dk producere små optaktsvideoer, fra nogle af de steder, som indgår i regentparrets visit på Isefjordens perle.

Denne artikel er publiceret den 21. maj 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

 • jesper.von.staffeldt

  Hvorfor bruge lokal arbejdskraft, når man kan få det udefra ?
  Denne lille overskrift er selvfølgelig ment ironisk, for det undrer Deres udsendte , hvorfor f.eks. Orø Grave og Udlejningsforretning v. Bo Møller ikke er blevet om at komme med et tilbud. Men Bo bekræfter overfor Holbaekonline.dk han ikke har fået nogen henvendelse fra menighedsrådet, til trods for at han tidligere har udført opgaver for Orø kirke. Og nu er der ovenikøbet et stort projekt igang – selvfølgelig for offentlige midler – om hvordan man får skabt en enkelt eller to flere arbejdspladser på Isefjordens Perle. Man må konstatere, der er så meget man ikke forstår, heller ikke på Orø

 • Svend Bruun

  Sig mig en gang? Hvad laver graven og graver medhjælperne? De kunne godt få fingrene ud. Menihedsådet har ansvaret.

  Med venlig hilsen
  Svend Bruun

Leave a Reply