Orø får en ansigtsløftning

Der bliver malet til den helt store guldmedalje på den gamle Vejmandsplads på Brøndevej på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der sker meget på Orø i maj måned – f.eks. er Orø ved at få en lille ansigtsløftning.

Og man har lov til at gætte hvorfor.

På billedet herover er det Orøs skoles pedel m.m. Henrik Iversen og hans medhjælper der er i gang med at male den gamle vejmandsplads på Brøndevej. Senere skal de male en del af Orøhallen og Orø skole.

Skulle det ved en tilfældighed have noget at gøre med et royalt besøg på Isefjordens perle i begyndelsen af juni måned, så skal man ikke blive spor forarget, men sige som Deres udsendte medarbejder: Kunne regentparret ikke også besøge Orø til næste år?

Og så skal vi da komme med en opfording; Ser du i denne måned tegn på de små ansigtsløftninger på Orø, så send venligst et billede, med en kort beskrivelse til: info@holbaekonline.dk og mærk det : ansigtsløftning, Orø

Denne artikel er publiceret den 8. maj 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply