1. maj fest hos 3F og i Østre Anlæg

Traditionen tro, er der 1. maj arrangementer fra morgen til eftermiddag, hvor de er 1. maj fest i Østre Anlæg i Holbæk.

Hos 3F Holbæk-Odsherred på Spånnebæk 10 starter 1. maj klokken 9 med kaffe og rundstykker, samt de uundværlige 1. maj taler. Her taler socialdemokraterne Sine Agerholm, Nicolai Nicolaisen og Kaare Dybvad, samt Karen Flyvholm fra Enhedslisten og et byrådsmedlem fra SF.

Der vil blive serveret kaffe og rundstykker, en lille en til halse, flag og balloner til børn og barnlige sjæle, lotteri, musik og underholdning.

Festen fortsætter fra klokken 13.00 i Østre Anlæg og her taler HKs forbundsformand Kim Simonsen, Socialdemokraternes gruppeformand i byrådet Sine Agerholm, SFs gruppeformand Louise de Richelieu samt Enhedslistens spidskandidat ved det kommende kommunalval Karen Thestrup Clausen.

Mig & Drengene står for den musikalske underholdning, og tryllekunstneren Anders Lassen vil vise sine tricks. Desuden er der hoppeborg og legeplads, fællessang samt salg af pølser, kaffe, kaffe, is, øl og sodavand.

Denne artikel er publiceret den 30. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply