To unge anholdt efter flugt fra politiet

To unge mænd fra Holbæk kørte galt, da de mandag aften forsøgte at stikke af fra politiet.

Omkring kl. 20.30 så en politipatrulje en modkørende bil på Tuse Lågevej, hvis fører så meget ung ud. Betjentene valgte derfor at standse bilen, men den unge fører ville ikke stoppe og satte i stedet farten op og forsøgte at køre fra politiet.

Politipatruljen fulgte efter bilen, der fortsatte videre af Nykøbingvej, hvor føreren forsøgte at spærre vejen for politibilen. Men det gik ikke, i stedet mistede han kontrollen over bilen og havede ude på en mark.

To mænd løb væk fra bilen, men blev dog indhentet og anholdt efter få hundrede meter.

Bilens fører – en 18-årig mand – blev sigtet for kørsel uden førrerret og for diverse færdselslovsovertrædelse begået under flugten fra politiet. Bilens passager – en 20-årig – mand, blev også anholdt.

Ved den nærmere undersøgelse af bilen viste det sig, at den var forsynet med nummerplader, der var stjålet i Sorø den 18. april.

Efter afhøring blev de to mænd løsladt, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 23. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply