Politisk stormøde på Elværket

Den kommunale valgkamp er så småt skudt igang. Det helt store skud fyres af tirsdag aften på Elværket i Holbæk. Her kommer der nemlig flere af toppolitikerne fra Christiansborg.

Aftens emne handler om kommunalpolitik og om den skal styres fra Christiansborg. Det lyder måske ikke umiddelbart særligt ophidsende, så det bliver spændende at se hvormange ‘amindelige’ vælgere, som dukker op. Altså vælgere, der hverken er byrådskandidater eller har partibogen med i baglommen. Men mon ikke der dukker ‘et par gule veste’ op ved mødet. Forresten forbinder man efterhånden ikke gule veste med vejarbejdere, men kun med lockoutede lærere.

Det ville være spændende, og også mere dagsaktuel, hvis debatten ikke holdt sig til emnet, men man i stedet kom ind på så aktuelle emner som: Er det rød politik at gøre sodavand og øl billigere på bekostning af besparelser på konanthjælp og SU, eller hvordan stiller Christiansborgpolitikerne sig til den kørende lærerlockout, som nu for alvor sætter både lærere, forældre, bedsteforældre, elever og arbejdspladser på en hård prøve.

Til stede i panelet er bl.a. Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (B), Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF), Kristian Thuelsen Dahl ( DF) og Johanne Schmidt Nielsen (E).

Mødet starter klokken 19.00.

Denne artikel er publiceret den 22. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply