Web-TV: Lærerlockout – Davids kamp mod Goliath

Lærer Anette Volfing Højager siger personligt nej tak til et lovindgreb, men…. Foto: Jesper von Staffeldt.


I det gamle testamente nedlagde David kæmpen Goliath med en sten og en slangebøsse. Det til trods for alle odds var imod ham. I dagens Danmark er David Danmarks lærerforening og kæmpen må være KL & regeringen.

Men kæmpen her kan nok ikke bare nedlægges med en slangebøsse og en sten. Kæmpen har to store fordele: En pengetank som tilsyneladende er ubegrænset og så muligheden for at lave et lovindgreb.

Skulle lærerne så ikke bare hejse det hvide flag? Ikke i følge Anette Volfing Højager, lærer på Iseford-skolen, som udtaler til Holbaekonline.dk: Vi bliver med med at sige nej. Personlig er jeg ikke tilhænger af et regeringsindgreb, men har regeringen og KL skrevet lovteksten til et indgreb, så kan vi lige så godt få det overstået nu.

Se nedenstående web-interview med Anette Volfing Højager:

Leave a Reply