Biltyv stjal bil med 5-årigt barn

En biltyv stjal torsdag eftermiddag en bil med et 5-årigt barn på bagsødet.

Kort før klokken 17 fik politiet en henvendelse fra en 38-årig mand, som fortalte, at hans bil var blevet stjålet og at hans 5-årig søn sad i bilen.

Den 38-årige havde parkeret sin bil i Ahlgade, 4-5 meter fra en pengautomat og havde ladet nøglerne sidde i tændingen mens han hævede penge.

Pludselig opdagede han, at bilen kørte fra stedet i retning mod Labæk.

En anden bilist så biltyveriet og gav den 38-årige bilejer og far fik et lift og det lykkedes dem, at få kontakt med bilen ud for Ahlgade nr. 53, hvor biltyven holdt stille i en bilkø. Tyven havde dog låst fordøren, men det lykkedes for den 5-årige dreng at slippet ud af bilen.

Biltyven bakkede ind i en bagved holdende taxa, der fik en bule i forskærmen, hvorefter biltyven flygtede hastigt videre ad Labæk og Munkholmvej i østlig retning. Taxachauffør forsøgte at forfølge biltyven, men tabte ham hurtigt af syne på Munkholmvej. Politiet sendte flere til området for at lede efter biltyven.

Få minutter efter fik politiet et opkald fra en 55-årig mand fra Allerød, der oplyste, at han holdt for rødt lys i en bilkø i lyskrydset Munkholmvej/Elverdamsvej, da han af ukendte årsager blev påkørt af biltyven. Ved påkørslen blev den 55-åriges bil skubbet frem i bilen foran. Det skete kun materiel skade ved påkørslen, men biltyven kørte over for rødt og flygtede hastigt fra stedet i den stjålne bil ad Munkholmvej mod sydøst.

Biltyven blev af den 38-årige bilejer og far beskrevet som: mand, ukendt alder, kraftig af bygning, brune øjne, iført sort hættetrøje og sort kasket. Biltyven stjal en sort Opel Astra stationcar, reg.nr. GG28335.

Denne artikel er publiceret den 19. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply