Se billederne: Lærerne sendte kongelig-delegation til Orø

Lærerne stod klar på havnen, da delegationen i forbindelse med det kongelige besøg, skulle med færgen til Orø. Foto: Holbæk Lærerkreds


Lockoutede lærere var med til at sende en delegation fra bl.a. kongehuset til Orø i morges.

Som vi tidligere har skrevet her på Holbaekonline.dk, så sejlede en delegation med bl.a. medlemmer fra hoffet til Orø for at se nærmere på planerne for Dronningen og Prinsgemalens besøg den 3. juni.

I Holbæk var mere end 100 lærere mødt op på havnen, hvor de dannede et espalier, da delegationen kørte ombord på færgen i minibus.

Der var ikke tale om en protest mod kongehuset, men fordi borgmester Søren Kjærsgaard også var tilstede, benyttede lærerne lejligheden til at gøre opmærksom på dem selv og deres situation.

Da delegationen var sendt afsted til Orø, gik lærerne de få hundrede meter over til kommunens administrationsbygning i Kanalstræde, hvor de sang morgensang, som de har gjort hver eneste dag siden lockouten startede.

Annette Volfing Højager fra Holbæk Lærerkreds oplyser, at der i denne uge har været har der være repræsentanter fra alle de lockoutede grupper til morgensang.

Kan du ikke se slideshowet herover, så klik her.

Denne artikel er publiceret den 10. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply