Lokalt byrådsmedlem skriver under på opfordring til KL

Medlem af Holbæk Byråd, SF’eren Jørn Christensen er medunderskriver på opfodring til KL om at finde en forhandlingsløsning. Foto: Region Sjælland.


En underskriftindsamling blandt S og SF byrådsmedlemmer i landets kommuner har fået underskrift fra lokalt SF byrådsmedlem.

Det er viceborgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune, socialdemokraten Simon Pihl Sørensen og SF’eren Birgit Hauer, medlem af kommunalbestyrelsen i Albertslund, som i påsken startede underskriftindsamlingen, der opfordrer KL til at finde en fohandlingsløsning på den igangværende konflikt med lærerne.

Ifølge Ekstrabladet.dk, så havde 128 byrådsmedlemmer fra S og SF skrevet under onsdag middag. Blandt dem er medlem af Holbæk byråd for SF Jørn Flemming Christensen.

Ikke ført reelle forhandlinger
Jørn Flemming Christensen bekræfter overfor Holbaekonline.dk at han har skrevet under.

– Når jeg er medunderskriver handler det om, at jeg ikke mener der er ført reelle forhandlinger, fortæller Jørn Flemming Christensen til Holbaekonline.dk og fortsætter:

– Efter min mening er det ikke i orden, at lave en skolereform samtidig med, at en overenskomst skal fornys. Det kan ikke føre til noget godt, at det hele virker afklaret på forhånd mellem regeringen og KL.

På spørgsmålet om hvordan han syntes Kommunernes Landsforening og Lærernes Centralorganisation har håndteret konflikten siger han:

– Det er en typisk konflikt, hvor parterne positioner sig og gerne vil fremstå som dem der har de rigtige holdninger.

Denne artikel er publiceret den 3. april 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply