En på skadestuen efter færdselsuheld

Tre biler kørte sammen i krydset Kalundborgvej/Stenhusvej i Holbæk onsdag eftermiddag. Foto: Rolf Larsen.


En person blev kørt til tjek på skadestuen efter tre biler onsdag eftermiddag kørte ind i hinanden på Kalundborgvej.

Færdselsuheldet skete i krydset Kalundborgvej/Stenhusvej.

Politi, redningmandskab og ambulancer blev sendt til stedet, hvor meldingen i første omgang lød på, at der var fastklemte i bilerne. Det viste sig dog ikke at passe. Udover den ene bilist, som blev kørt til kontrol på skadestuen, var de andre sluppet med chokket.

Der opstod en del kø på Kalundborgvej, der er en af hovedindfaldsvejene til Holbæk. Men brandfolk dirigerede trafikken, mens redningsmandskabet arbejdede på stedet og fik på den måde trafikken til at glide forholdsvis glat og det var derfor ikke nødvendigt at lukke for trafikken.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Denne artikel er publiceret den 27. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply