Påskeferie: Husk de lange underbukser

Campinghabitten skal nok være godt foret i år. Foto: Jesper von Staffeldt.


Påskeferien er traditionel den tid , hvor sommerhusfolket vender tilbage til sommerhuset og hvor der begynder at komme gæster til campingpladserne.

Solen siger i dag mandag: Forår. Men temperaturen siger stadig vinter, og campinggæsterne kan roligt regne med at skal have andet påklædning med end den såkaldte campinghabit, men derimod varme sokker, vanter og hue. Og selv om foråret traditionelt er den tid hvor safterne stiger, så tror vi at en par lange underhylere vil gøre lykke. Har sommerhuset stået uden varme i vinter, så går der rigtig lang tid, før temperaturen når op omkring de over 20 grader, fordi temperaturen skal passere det såkaldte dugpunkt, hvor fugtigheden går fra væskestadie til damp. Det koster ekstra energi.

Meteorologerne har dog lovet en anelse varmere vejr i påsken , men vi taler stadig om temperaturer lidt over nul grader, og fortsat nattefrost. God påske !

Denne artikel er publiceret den 25. marts 2013 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply